Kedves Munkatársaink!

Társaságunk 2020. évi Bérmegállapodásában 200 000 Ft-ra emelkedett a cafeteria keretösszege.A járványhelyzetre tekintettel szeretnénk elkerülni a megemelt keretre vonatkozó személyes újranyilatkoztatást, ezért a Munkáltató az alábbi javaslatot teszi a többlet 20 ezer Ft felhasználására:

180 ezer Ft/év
200 ezer Ft/é
vaki csak Szép Kártyát kért
+20 ezer Ft is Szép Kártyára (vendéglátás zseb)aki nem csak Szép Kártyát kért
+20 ezer Ft is Szép Kártyára (vendéglátás zseb)aki nem kért Szép Kártyát
+ 20 ezer Ft készpénzben

Akinek a fenti javaslat megfelel, úgy annak végrehajtása automatikusan történik, külön nyilatkozat megtétele nélkül, egyéb teendő nincs.

Amennyiben valakinek a fenti általános szabály nem felel meg és módosítani kívánja nyilatkozatát, akkor új nyilatkozatot kizárólag az illetékes humán ügyintéző közreműködésével lehettenni (a személyes kontaktus elkerülése érdekében írásban (e-mailben vagy papíron)) 2020. május 12-től 2020. május 20. napjáig. (Ezt követően 2020. június 30-ig nyilatkozat módosítására nem lesz lehetőség.)

Az április havi cafeteria juttatásokat a mai napon minden munkatársunk részére átutalta a Jövedelemelszámolási Osztály. A SZÉP kártyára átutalt összegek már a kedvezőbb adózás figyelembe vételével kerültek megállapításra, így magasabbak az eddig megszokottnál.(Az adóváltozás lényege: 2020. április 22. és június 30. közötti időszakban átutalásra kerülő SZÉP kártya juttatásokat az eddigi 32,5 % helyett csak 15 % adó terheli)

Jogi és Humánpolitikai Igazgatóság