Kedves Kollégák!

A Miniszterelnökség területileg felelős államtitkára felhívására felmérést végzünk egy SZERVEZETT VÉDŐOLTÁSON történő részvételi szándékról.

Nem tudjuk, hogy a jelentkezők a Magyarországon jelenleg használt oltóanyagok közül melyiket kapják, de a súlyos megbetegedések megakadályozására mindegyik védőoltás alkalmas. Kérjük vegyék komolyan a figyelmeztetést, hogy a járvány legyőzése csak az oltások széleskörű alkalmazásával lehetséges!

A jelentkezés, illetve a védőoltáson történő részvétel mindenki számára önkéntes.

Oltást kaphat az a kolléga,aki eddig sem a háziorvosa által, sem oltóponton még nem részesült egyetlen koronavírus elleni védőoltásban sem, aki igazoltan átesett a koronavírus fertőzésen, de az több mint 3 hónappal korábban történt, aki vállalja, hogy bármelyik oltóanyaggal beoltatja magát.

Kérjük, hogy az a munkavállaló, aki a fent meghatározott feltételek valamelyikének nem felel meg, ne jelentkezzen a Szervezett Védőoltásra!

Jelentkezési határidő a 2021. április 1-je és 8-a közötti időszak

A jelentkezés feltétele a sikeres regisztráció a https://vakcinainfo.gov.hu oldalon (amelynek sikerességét a https://vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio oldalon lehet ellenőrizni).

A jelentkezés lehetséges módjai: a munkáltatói jogkörgyakorló által kijelölt e-mail címre küldött levélben, a munkáltatói jogkörgyakorló által kijelölt telefonszámon szóban, a munkáltatói jogkörgyakorló által kijelölt humánügyintézőnél személyesen vagy a hozzá eljuttatott papír alapú jelentkezéssel.

A központi támogató területeken dolgozók a szakterület első számú vezetője által kijelölt kapcsolattartónál e-mailben, vagy telefonon jelentkezhetnek az oltásra. A pontos elérhetőségekről a munkáltatói jogkör gyakorlói adnak tájékoztatást.

A jelentkezéskor az alábbi adatok megadására van szükség:
– név
– HR azonosító
– TAJ szám
– telefonszám

Kérjük Önöket, jelentkezzenek minél többen, mert a járványból egyedül a védőoltás jelenti a kivezető utat.

Jogi és Humánpolitikai Igazgatóság