Kedves Tagjaink!


Szeretnénk összefoglalni a biztosításokat amikkel a Tagjaink rendelkeznek.


Balesetbiztositás


Szinte csak nálunk elérhető biztosítási módozat. A nap 24 órájában biztosítva vagy tehát nem csak munkahelyi baleset esetén. Térítés van csonttörésre, égési sérülésre, baleseti műtétre-kórházi napidíjra, és baleseti rokkantságra illetve elhalálozásra is, ebben az esetben az örökös részére kerül kifizetésre az összeg. A pontos összegeket honlapunkon tudjàtok megtekinteni. A legfontosabb és amit a legtöbben igénybe tudtok venni az viszont az a bármely okú 15 napot meghaladó táppénz esetén történő térítés, ami 2021. december 1-től 25ezer Ft-ra emelkedett ! Ezt minden egyes új táppénz esetén meg lehet igényelni ha a 15 napot eléri vagy meghaladja a táppénz ideje, de egy több hónapos folyamatos táppénz esetén csak egyszer jár! Ehhez nem kell mást tenni csak el kell küldeni a kapsz@kapszak.hu címre a táppénzes papírok másolatát, plusz számlaszám, születési hely és idő, telefonszám.


Felelősség biztosítás


Munkáltatónak okozott kárt téríti meg maximum 950ezer Ft értékben, önrész megfizetése nélkül, saját hibás esemény esetén. Ebben az esetben szintén vedd fel velünk a kapcsolatot a kapsz@kapszak.hu címen! Azonban megkérünk mindenkit figyeljen oda és körültekintően végezze a munkáját, mert nem csak a mi esetünkben, hanem általánosságban a biztosítók csak addig térítik meg a kárt amíg az össz kifizetések nem haladják meg az általunk befizetett összegeket! Ha ez megtörténik a biztosító felmondja a szerződést és ilyen biztosításokból nincs széles választék a piacon 2 biztosító nyújt csak ilyen szolgáltatást és abból az egyik lényegesen drágább díjon! Az utóbbi időben sajnos tapasztalat hogy egyes esetekben (busznál leginkább) 600-700ezres károkat számláznak ki amelyek jelentősen terhelik a kifizetési összegeket, ezzel veszélyeztetve a biztosítás folyamatosságát!


Jogvédelem


Munkajogi, büntető és szabálysértési és személyiségi jogvédelem igényelhető. Ez kizárólag a munkával összefüggő esetekben kérhető, magánjogi esetekben nem. Itt szinten a biztosító továbbítja az eljárásban szakosodott ügyvédi irodához a káreseményt. Immár több mint 3 éve folyamatosan rendelkezünk ezzel a biztosítással és már több esetben segítséget, védelmet biztosított Tagjaink számára! Ha ilyen megkeresésed lenne szintén a kapsz@kapszak.hu e-mail címen vedd fel velünk a kapcsolatot!
Folyamatosan törekszünk arra, hogy a megfelelő védelemmel rendelkezzenek Tagjaink és a tagdíj jelentős részét a biztosítási szolgáltatások jelentik, de úgy gondoljuk hogy ezzel a csomaggal szinte minden eshetőségre fel vagyunk készülve.


KAPSZ Elnökség