Kedves Tagjaink!

Pár mondatban összefoglalnánk a március havi történéseket.
Március 13-án részt vettünk egy egyeztetésen a többi érdekképviselettel közösen, mely az új orosz metró vezetőfülkében található kamerákról és a rögzített adat kezeléséről szólt. Mivel több pontban nem volt egyetértés a Szakszervezetek és a Munkáltató között ezért megállapodás nem született akkor.
Többen jeleztétek hogy a Határ út végállomáson és az 50-es viszonylaton közbiztonsági problémák vannak. Ezért megkerestük a Dél-pesti Forgalmi Szakszolgálat vezetőjét aki bejelentést tett a XVIII. és XIX. kerületi rendőrkapitányságokon.
Egyúttal a vonalat érintő más problémákat is vázoltunk melyek továbbítva lettek Fodor Illésnek, mindkét esetben bízunk a kedvező fejleményekben.
A hó végén megtartott Küldöttgyűlésen döntés született a VKSzSz tagságunk megszüntetéséről, így április 1-től Szövetségektől függetlenül végezzük tovább munkánkat.
Jelenleg folyamatban van a társasági formaruha és cipőellátás szabályozása tárgyú Utasítás tervezet módosítása melyhez megküldött észrevételeinket egy külön bejegyzésben osztunk meg.

KAPSZ Elnökség